3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT PENTRU CȘEI ”MARIA MONTESSORI”

Criza creată de Covid-19, ne arată că sistemul de educație românesc nu poate face față de unul singur unei pandemii. Este nevoie de implicarea tuturor, iar în contextul actual, mai mult ca niciodată. 

Educația copiilor, trebuie să fie o prioritate pentru noi toți. Ei merită, încă din prima zi de viață, atenție specială și acces la învățământ de calitate. Profesorii au în continuare nevoie de aparatură educațională performantă. Gestul tău poate ajuta Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Maria Montessori” să reziste acestor mari provocări.  

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru dotarea școlii noastre cu echipamente educaționale performante. 

COMPLETEAZĂ

formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele ASOCIAȚIA DE PĂRINȚI ”MARIA MONTESSORI” sunt precompletate.

TRIMITE

formularul completat (doar primele două pagini) printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 1 mai​ 2021, direct către noi, la adresa scsp2cta@yahoo.com, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.).

Cum mai poți trimite:

  • *​prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • *îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (aici ai lista administrațiilor);
  • *folosești serviciul online ANAF, Spatiul Privat Virtual, disponibil aici.