ARTA Emoțiilor

Cu bucurie vă împărtășim despre ultima activitate desfășurată în cadrul Proiectului social „ARTA Emoțiilor”. Acest proiect, inițiat de Asociaţia Art Music for People, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a adus magia teatrului la Centrul nostru Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”.

Prima activitate a constat într-o minunată punere în scenă a poveștii „Punguța cu doi bani”, realizată cu ajutorul teatrului de păpuși. Elevii noștri au avut ocazia să se bucure de această interpretare inedită a unei povești clasice.

A doua activitate, care a avut loc în data de 7 noiembrie 2023, a fost „Ursul păcălit de vulpe”. O nouă aventură teatrală ce a captivat imaginația celor mici și a adus zâmbete pe fețele tuturor.

Suntem bucuroși că reprezentația de teatru a Clubului „Amicii” a adus fericire și entertainment, iar pentru acest lucru le mulțumim din suflet!

Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a face parte din acest proiect minunat și suntem nerăbdători să vedem ce alte momente memorabile va aduce în viitor. Mulțumim tuturor celor implicați pentru sprijinul acordat în promovarea culturii și creativității în rândul elevilor noștri!