Invitație la TÂRGUL FLORILOR DE TOAMNĂ la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Maria Montessori”

Cu mare bucurie vă invităm mâine, 8 octombrie 2021, ora 11:00, să fiți alături de elevii și profesorii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ”Maria Montessori” Constanța la TÂRGUL FLORILOR DE TOAMNĂ.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Maria Montessori” aduce culorile toamnei în viața tuturor, printr-un eveniment plin de parfum și creativitate: TÂRGUL FLORILOR DE TOAMNĂ. O expoziție florală în premieră într-o scoală din Constanța, un târg de flori, un târg de obiecte realizate de elevii centrului în atelierele de lucru, sunt doar o parte dintre surprizele pregătite de școala noastră.

Pe lângă expoziție, vizitatorii vor avea posibilitatea să achiziționeze flori de sezon, ghivece de flori realizate în școala noastră, obiecte ornamentale specifice toamnei.

Organizatorii sunt Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Maria Montessori” alături de Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanta, iar obiectele realizate de elevii și profesorii din centru au fost achiziționate cu sprijinul campaniei “Music for Autism” și a partenerilor.

Evenimentul ce se desfășoară în premieră în orașul nostru este dedicat Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. Astfel, pe parcursul orelor de târg, așteptăm cât mai mulți constănțeni, în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Maria Montessori”, bucurându-ne de prezența președintelui Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu.

 Activitățile derulate în cadrul acestui eveniment vor respecta măsurile de distanțare socială impuse de situația epidemiologică actuală. Pe această cale, rugăm toți participanții să țină cont de reglementările în vigoare privind protecția împotriva îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2, în conformitate cu prevederile Hotărârii CJSU Nr. 138/05.10.2021.