Conflict Management, Emotional Intelligence and Bullying Prevention – Mobilitate Erasmus+ Florența, Italia

Cea de-a doua mobilitate din cadrul proiectului de Acreditare Erasmus+ nr de referință 2022-1-RO01-KA120-SCH-000108034 / 2023-1-RO01-KA121-SCH-000124237 s-a finalizat cu succes!

Cele două cadre didactice au participat la cursul de formare „Conflict Management, Emotional Intelligence and Bullying Prevention” organizat de Europass Teacher Academy, Florența, Italia.

Alături de alți profesioniști din țări precum Olanda, Danemarca, Portugalia, Spania, Croația și Germania, colegele noastre au participat la activități practice și dezbateri despre educația pozitivă în școală, strategii de management al conflictului, modalități de prevenire a bullying-ului în mediul educațional, motivație, inteligență și socială.

De asemenea, acest curs de formare a reprezentat o oportunitate de a face schimb de informații și bune practici cu reprezentanții școlilor participante.

Această mobilitate a contribuit la dezvoltarea competențelor profesionale și personale, colegele noastre primind la sfârșitul cursului certificatele de participare.

Pentru mai multe informații cu privire la proiect vă invităm să accesați pagina Acreditare Erasmus+

Galerie cu imagini:

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale ANPCDEFP. Nici Uniunea Europeană și nici ANPCDEFP nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.