Surpriză de Moș Nicolae!

De Sfântul Nicolae, bucuria a prins viață în sufletul nostru prin gestul impresionant al Grupului 2014 – Academia de fotbal Gheorghe Hagi, sub îndrumarea antrenorului Săndulescu Cătălin și a domnului coordonator Micu Ciprian. Elevul nostru, Darius din clasa a VI-a din cadrul Centrului Pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, a primit o surpriză de neuitat!

Gestul lor nobil a adus zâmbetul pe buzele lui Darius, oferindu-i o minge semnată de către însuși Gheorghe Hagi și echipa Farul Constanța, alături de un echipament și trening. Această surpriză a însemnat atât de mult pentru noi toți și vrem să le transmitem din adâncul inimii noastre mulțumiri sincere.

Acest act de generozitate a înviorat inimile noastre și a adus o lumină specială în viața lui Darius. Suntem recunoscători pentru implicarea lor în a aduce bucurie în viața elevilor noștri.

Mulțumim din suflet, Grupa 2014 – Academia de fotbal Gheorghe Hagi! Gestul vostru a fost un dar neprețuit pentru Darius și pentru întreaga noastră comunitate.

Cu recunoștință,

Centrul Pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța