Ziua Mondială a Prăjiturilor din Ciocolată 2024!

Ziua Mondială a Prăjiturilor din Ciocolată a fost sărbătorită cu entuziasm la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”. Doamna profesor Gheorghe Neacșu Monica și elevii claselor VI C și X B, I B, împreună cu doamnele profesor Regep Nida, Tănase Manuela și Rencu Denisa, au avut parte de o zi plină de delicii.

Bucătarul Mihail Sîrbu, invitatul special, a împărtășit cunoștințe culinare copiilor, învățându-i să pregătească prăjituri vegane, promovând astfel o alternativă sănătoasă și delicioasă.

În paralel, clasa a IV-a, sub îndrumarea Prof. Epure Mihai Traian și Prof. Dumitru Ionela, s-a dedicat preparării clătitelor cu ciocolată, oferind o varietate de arome și gusturi.

Astfel, elevii au experimentat bucuria gătitului și au descoperit modalități creative de a transforma deserturile în opțiuni sănătoase. Ziua dedicată prăjiturilor din ciocolată a devenit astfel o oportunitate de învățare și de a petrece timp în comunitate, subliniind importanța unei alimentații echilibrate și a bucuriei de a savura deserturi gustoase și sănătoase.

Galerie de imagini: