8 Martie 2024 la CȘEI „Maria Montessori”!

Astăzi, în cadrul școlii noastre, am marcat cu bucurie Ziua Internațională a Femeii într-un mod deosebit! Elevii noștri au participat atât în școală cât și în afara acesteia la diverse activități pline de creativitate și emoție, pentru a sărbători rolul esențial al femeilor în societatea noastră.

Un moment special a fost dedicat mamelor noastre minunate, care au fost prezente alături de noi în această zi deosebită. Elevii noștri au susținut un mic moment artistic, încântându-ne cu cântece și poezii emoționante, exprimându-și recunoștința și dragostea pentru tot ceea ce fac mamele pentru noi.

Le transmitem tuturor femeilor, în special mamelor noastre iubite, cele mai sincere urări de bine și un călduros „La mulți ani!” sărbătorind frumusețea, forța și contribuția lor inestimabilă la lumea noastră. Mulțumim tuturor celor care au participat și au făcut această zi memorabilă pentru noi!

Mai multe fotografii dar și fimulețe de la activitățile desfășurate veți regăsi pe pagina noastră de Facebook: 8 Martie 2024!