Secretarul de stat în Ministerul Educației, Radu Szekely, în vizită la CȘEI ”Maria Montessori”

Secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Radu Szekely a fost ieri oaspetele Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ”Maria Montessori”, într-o vizită ce a avut drept obiectiv constatarea la faţa locului a aspectelor particulare din domeniul învățământului special și special integrat, precum și specificul activității educative desfășurate în cadrul Centrului.

Oficialul a fost însoțit în vizita sa de reprezentanții autorităților locale, subprefectul Mihai Vîlcu și consilierul local Mihai Ochiuleț. Din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa au fost prezenți Inspector Şcolar General Sorin Mihai, cei doi Inspectori Şcolari Generali Adjuncti, Floriana Petre și Anca Dragomir, cât și Inspectorul şcolar pentru învăţământ special, Veronica Neguțu.

Astfel, toți participanții au avut posibilitatea să vadă proiectele care s-au încheiat sau sunt în desfășurare la nivelul centrului, promițând că vor onora invitația noastră de a reveni la lansarea Grădinii Senzoriale ”Adi Bărar” de luna viitoare, proiect susținut de campania ”Music for Autism”, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.